به نام خداوند مهر آفرین
سال 14094 اهورایی، 7037 میترایی، 3753 زرتشتی، 2573 کوروشی (شاهنشاهی) و 1394 خورشیدی

بنام خدا

شیرهای اصیل ایرانی از هندوستان بازمی گردند؟

به گزارش خبرنگار جامعه فارس، مدتی است که زمزمه‌هایی درباره ورود شیر اصیل ایرانی از کشور هندوستان به گوش می‌رسد.

در این ارتباط نیز رئیس سازمان حفاظت محیط زیست از ایجاد هماهنگی برای ورود شیر اصیل ایرانی از هند خبر داده بود.

محمدجواد محمدی‌زاده رئیس سازمان حفاظت محیط زیست در بازدید از پروژه‌های زیست‌محیطی کرج که امسال اتفاق افتاده بود، عنوان کرد که براساس بررسی‌های یکساله صورت گرفته در محیط زیست مشخص شد ۴۱۱ قلاده شیر اصیل ایرانی در کشور هند وجود دارد.

بنابراین با هماهنگی‌هایی که با مسئولان زیست‌محیطی هندوستان صورت گرفته است به زودی شیر اصیل ایرانی که پیش از این اجداد آن در ایران منقرض شده بود از کشور هند به ایران وارد می‌شود.

خبرنگار فارس جزئیات این موضوع را از مسئولان محیط زیست جویا شد ولی آنها پاسخ قانع‌کننده‌ای را در این ارتباط ندادند و ارائه پاسخ را به آینده موکول کردند.






تاريخ : یک شنبه 24 مهر 1390برچسب:شیر,شیر ایرانی,شیر اصیل ایرانی,,
ارسال توسط سورنا

بنام خدا

ترک‌ها با نام شاهنشاهی هخامنشیان، درآمدزایی می‌کنند

 


 



سلیمان لطفی‌نیا :

http://www.amordadnews.com/Uload/PG/0000/3749/%D9%A1%D9%A5/mardin-tarnama.jpgكشور ترکیه، این روزها با پخش اخباری مبنی براینکه این کشور بخشی از شاهنشاهی هخامنشیان بوده است، گردشگر جلب می‌کند. این در حالی است که ایران با اینکه پایتخت هخامنشیان بوده، از جلب گردشگر از کشور همسایه خود ترکیه، به سختی جا مانده است.

به گزارش میراث فرهنگی – گروه میراث فرهنگی؛ چندی پیش خبری مبنی بر پیدا شدن یک شهر باستانی از روزگار هخامنشی و تمدن بابل در جنوب خاوری(:شرقی) ترکیه را پخش كرد. گفته می‌شد این شهر و آثار به جای مانده از آن در ویرانه هایی چند هزار ساله‌ی (دارا)، در کنار شهر (ماردین) در جنوب خاوری ترکیه پیدا شده است.

با این وجود در دنباله‌ی خبر، هیچ چیزی درباره‌ی اینكه چه كسانی روی این منطقه كاوش كرده اند و این حكم قطعی پیدا شدن یك شهر هخامنشی چگونه صادر شده است، ارایه نشده بود، به همین شوند(: دلیل)، بسیاری از كارشناسان و باستان شناسان با واكنش به این خبر آن را كاری تبلیغاتی برای كشیدن گردشگران ایرانی به این استان خاوری تركیه دانستند.

كارشناسان میراث فرهنگی، در واكنش به این خبر آن را كاری از سوی فروشندگان آثار عتیقه نام می‌برند. همچنین دو تن از اساتید دپارتمان باستان‌شناسی دانشگاه «آرتوکولوی» ماردین درپاسخ به پرسش درباره‌ی این كاوش‌ها به یكی از كارشناسان میراث فرهنگی گفته اند؛ در «دارا» هیچ كار حفاری تازه‌ایی در دست انجام نیست آنان همچنین بر داده‌های پیشین پافشاری كرده، که بر پایه‌ی واپسین بررسی‌ها، دارا یک شهرک نظامی رومی است که برای رویارویی با هجوم نظامی ساسانیان ساخته شده است.

اما آن‌گونه كه نقشه های باستانی نشان می‌دهد، دامنه امپراتوری ایران در زمان هخامنشیان فراتر از آناتولی و تا مرزهای روم بوده است، نقشه‌هایی كه نشان می‌دهد تركیه امروزی بخشی از سرزمین‌های زیر فرمان شاهان هخامنشی بوده است، از سویی دیگر در روزگار برخی از شاهان این سلسله، ایران لشكركشی‌های گسترده‌ای به سوی دشمنان خود در خاور(:مغرب) زمین انجام داده است كه ازآن‌ها می‌توان به لشكر كشی بزرگ «خشایارشاه» اشاره كرد، بی‌گمان لشكریان هخامنشی برای رسیدن به سرزمین‌های هدف، از فلات اناتولی گذر كرده‌اند. اگر چه خبر پخش شده از یافتن یك شهر هخامنشی، پایه و بنیاد چندانی ندارد، اما این به معنای آن نیست كه هخامنشیان جایگاه ها و پایگاه‌هایی نظامی یا شهری در تركیه امروزی نداشته اند.

دكتر«شاهرخ رزمجو» ، باستان‌شناس متخصص دوره تاریخی هخامنشی و پژوهشگر موزه‌ی ملی بریتانیا، دراین باره‌، می‌گوید: «سرزمن های آسیای كوچك و آناتولی، كه امروزه به نام كشور تركیه‌ی كنونی شناخته می‌شود، بخش مهمی از شاهنشاهی هخامنشی بودند و هخامنشیان استان‌های مهمی را در این منطقه داشتند، برای نمونه، «سارد» شهر بزرگی در این بخش بود و شهرهای دیگری نیز در این گستره وجود داشت، شهرهایی مانند «داسكیلیون» ، كه مركز حكومتی مهمی در دوره هخامنشیان بود، داسكیلیون در نزدیكی استانبول امروزی جای دارد. همچنین شهر «كاپادوكیه» و «اپیسوس» و« گوردین» و بسیاری مراكز دیگر، از مراكز مهم هخامنشی در این منطقه به شمار می‌رفت.

رزمجو می‌افزاید:‌ «بخش هایی از سرزمین‌های گفته شده، زیر پرچم «مادها» بود كه پس از جابه‌جایی قدرت به پارس‌ها، به كنترل هخامنشیان در آمد، آثار بسیاری هم از هخامنشیان در منطقه یافت شده است، ازجمله، گنجینه‌ای كه در نزدیكی «یوشاك» یافته شد. همچنین نقاشی‌هایی كه در «تاتارلی» به دست آمده و نشان از صحنه‌ی نبرد وخاك‌سپاری مردگان، در آن روزگاران دارد.

افزون بر این همان‌گونه كه رزمجو نیز گفته است، تاکنون آثار ایرانی بسیاری در ترکیه یافته و شناسایی شده است. یکی از آن‌ها سنگ نوشته‌ی خشایارشاه است كه به خط و زبان فارسی باستان در صخره‌های میان شهر وان و دریاچه وان جای دارد.

هرچند که بر پایه‌ی گفته‌های رزمجو، ترکیه روزگاری از مهمترین بخش‌های شاهنشاهی هخامنشی بوده است اما به نظر می‌رسد که ترک‌ها، با آگاهی از این قضیه، با خبرهایی که حتا می‌تواند ساختگی باشد، تنها یک خواست دارند و آن كشیدن گردشگر و درآمدزایی است.

 





تاريخ : سه شنبه 19 مهر 1390برچسب:کاپادوکیه,سارد,سرد,سردی,مادها,رزمجو,حتی,حتا,,
ارسال توسط سورنا

بنام خدا

 

 
کمی عدالت...

http://up.iranblog.com/images/eg7c8qj2qinuclfsf6e.jpg
 اگر من با گوگل ارث در اینترنت کعبه را پیدا کرده و ماوس را هفت بار دور آن بچرخانم، و این همه پول خانواده هاى بدبخت ایرانى را خرج رفتن آنجا نکنم و در شکم گنده پادشاهان کثیف عربستان نریزم.؟؟؟.. حج حساب میشه یا نه ؟ من حاجی میشم یا نه...?? دلم لک زده برا یک کم خرد ایرانى ......اما کو خرد ....؟؟؟ تا دلت بخواد بجاش خرافه است.......!!!!!




تاريخ : پنج شنبه 14 مهر 1390برچسب:کعبه,گوگل,گوگل ارث,ارث,ماوس,,
ارسال توسط سورنا

بنام خدا

هم‌زمان با آیین گشایش جشنواره‌ی روز جهانی گردشگری، سپاسداری شد

 

همكیش زرتشتی، مدیر نخستین آژانس گردشگری ایران

 



خبرنگار امرداد - میترا دهموبد :

دیروز، ٥ مهرماه، برابر بود با روز جهانگردی و آغاز هفته‌ی گردشگری. به همین مناسبت در تهران در كاخ گلستان، بزرگان و دست‌اندركاران صنعت گردشگری كشور، گرد هم آمده بودند تا آغازگر جشنواره‌ی گرامیداشت روز جهانی جهانگردی و هفته‌ی گردشگری استان تهران باشند.
در این آیین از رشید بهرامشهری به عنوان مدیرعامل نخستین دفتر مسافرتی تهران و البته ایران، سپاسداری شد.
شركت خدمات مسافرتی ایرانتور كه در سال ١٣١٥ پایه‌گذاری شده‌است، نخستین شركت خدمات مسافرتی یا به زبان دیگر نخستین آژانس مسافرتی ایران، بوده است. رشید بهرامشهری، این همكیش، كه اكنون ٤٠ سال است، مدیریت این آژانش را بر دوش دارد، دیروز در جشنواره‌ی گرامیداشت روز جهانی جهانگردی و هفته‌ی گردشگری استان تهران، سپاسنامه(:تقدیرنامه) گرفت.
محمد‌ابراهیم لاریجانی، مدیركل میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری استان تهران، پیش از دادن این سپاسنامه، با اشاره به این‌كه برای پیدا كردن نخستین آژانس مسافرتی ایران، جستجوهای بسیار كرده و توانسته‌اند سه آژانس كه كهن‌ترین بوده را پیدا كنند، گفت: «‌اما از میان آن سه آژانس، ایرانتور، از همه كهنسال‌تر بود. ایرانتور نخستین دفتر خدمات مسافرتی ایران است.» به گفته‌ی وی سازمان، افزون‌بر شناسایی نخستین‌ها، در تلاش است تا ایرانتور را به عنوان نخستین دفتر مسافرتی، به ثبت ملی هم برساند.
رشید بهرامشهری نیز پس از گرفتن سپاسنامه، پشت تریبون رفت و گفت: «من از خداوند سپاسگزارم كه اكنون وامدار بخشی از تاریخ كشور هستم.» او با اشاره به چگونگی پایه‌گذاری ایرانتور، گفت: «نخستین تور گردشگری ایران را ایرانتور برگزار كرده است. این تور، یك تور یك‌روزه به آبعلی با هزینه‌‌ی ١٥٠ ریال بوده است.»
در آیین گشایش جشنواره‌ی گرامیداشت روز جهانی جهانگردی و هفته‌ی گردشگری استان تهران، افزون‌بر معرفی نخستین آژانس مسافرتی، از برترین سرمایه‌گذاران در بخش گردشگری، از هتل‌داران نمونه، از آژانس‌داران نمونه، از برترین خبرنگاران بخش گردشگری و...، سپاسداری شد.
در آیین آغازین این جشنواره، فریدون محمدی، معاون گردشگری سازمان میراث، محمد‌علی فرخ‌مهر، فرنشین اتحادیه‌هتل‌‌ها و هتل‌آپارتمان‌های استان تهران‌، محمد‌ابراهیم لاریجانی و تنی‌چند از نمایندگان مجلس، پیرامون مشكلات گردشگری ایران و كارهای در دست انجام برای گسترش گردشگری، سخن گفتند.
اجرای دونوازی دف و نی، اجرای موسیقی سنتی و اجرای ضرب‌زورخانه‌ای و آواز زورخانه‌ای از سوی استاد شیرخدا، از برنامه‌های این آیین بود.
در كاخ گلستان كه این جشنواره گشایش یافت، شماری غرفه‌ی عرضه‌ی خدمات مسافرتی و صنایع دستی استان تهران، برپا بود. این نمایشگاه در كاخ گلستان تا ١١ مهرماه، پذیرای دوستداران میراث فرهنگی و گردشگری كشور بود.
افزون‌بر آن، به مناسبت هفته‌ی فرهنگی گردشگری استان‌ها، استان اصفهان نیز با صنایع‌دستی، سوغات‌ها و فرهنگ دیرین این سرزمین با غرفه‌های رنگین از هنر ایرانی، در كاخ گلستان باشندگی داشت.
كاخ گلستان هر روز از ساعت ١٧ تا ٢٢ پذیرای دوستداران خواهد بود.


سپاسداری از رشيد بهرامشهری

مدير ايرانتور، نخستين دفتر مسافرتی ايران 

آيين سپاسداری از برترين‌ها در جشنواره‌ی روز جهانی گردشگری

موسيقی سنتی

اجرای آواز زورخانه‌ای

دونوازی دف و نی
فرتورها از مازيار اسدی است.

 





تاريخ : چهار شنبه 13 مهر 1390برچسب:دف,نی,ایرانتور,موسیقی سنتی,رشید بهرامشاهی,,
ارسال توسط سورنا

بنام خدا

این ساختمان در مرکز شهر دوشنبه و نزدیک میدان صدرالدین عینی واقع شده است. این هتل ترکیبی از یک کامپلکس تجاری اداری می باشد که با تکنولوژی مدرن و دارای مقاومت بالایی در برابر زلزله ساخته شده است. در این ساختمان هشت فروشگاه، رستوران، سی دفتر اداری، یک اتاق کنفرانس، سی سوئیت و یک پارکینگ با فضایی به ظرفیت 80 اتومبیل وجود دارد.
هتل استفلال در نزدیکی کاخ ملت و کاخ ریاست جمهوری قرار دارد. قیمت متوسط و سیستم انعطاف پذیری پرداخت و محل مناسب بعلاوه هوای مناسب و نزدیکی به دریاچه از ویژگیهای این هتل می باشد. ابن هتل دارای 64 اتاق می باشد. اتاقها شامل 8 اتاق یک نفره لوکس و 56 اتاق دونفره نیمه لوکس می باشد که به صورت همزمان ظرفیت پذیرایی از 120 نفر را دارا می باشد. تمامی اتاقها مجهز به سیستم های ارتباطی ، مبلمان و اثاثیه مجهز و لوس می باشد.
هتل کیان درقلب شهر دوشنبه و نزدیک سفارت ایران واقع شده است. فاصله این هتل تا فرودگاه 15 کیلومتر می باشد. این هتل تنها 10 اتاق داشته و امکاناتی از قبیل رستوران - بار- سونا - سالن کنفرانس برای 80 نفر - باشگاه ورزشی و ... را نیزدارد.
هتل مرکوری یا هتل عطارد از هتل های تازه ساخت در دوشنبه می باشد. طراحی و فضای معماری این هتل با همه هتل های تاجیکستان متفاوت می باشد. این هتل طراحی کلاسیک و منحصر به فردی داشته و از باغ و مجسمه و آبشار زیبایی در محیط خود بهره می برد.
هتل تاجیکستان در مرکز شهر دوشنبه و در نزدیکی کاخ ریاست جمهوری و پارک بزرگ شهر واقع شده است. موزملی و ساختمان اپرا باله و تئاتر درام روسی نیز در نزدیکی این هتل واقع شده است. به سبب نزدیکی به مراکز اداری و مراکز کسب و کار و تفریحات بهترین موقعیت را در شهر دوشنبه دارا می باشد. فاصله این هتل تا فرودگاه 10 کیلومتر و تا ایستگاه راه آهن 3 کیلومتر می باشد. این هتل در سال 1975 ساخته شده است اما در سال 2002 عملیات بازسازی دوباره ان آغاز شد.
هتل تاج پلاس با استانداردهای خوبیدر زمینه هتل داری و گردشگری طراحی و ساخته شده است. طراحی داخلی لوکسی داشته و امکانات فراوانی برای میهمانان خود تدارک دیده است. هتل تاج پلاس 20 اتاق و 5 سوئیت مجلل و 4 اتاق فوق العاده لوکس دارد.
آسیا گراند هتل یکی از جدیدترین هتل های کشور تاجیکستان و شهر دوشنبه می باشد که با استانداردهای روز دنیا در زمینه هتل داری و گردشگری طراحی و ساخته شده است. طراحی داخلی لوکسی داشته و امکانات فراوانی برای میهمانان خود تدارک دیده است.




تاريخ : دو شنبه 14 شهريور 1390برچسب:هتل,کیان,هتلهای تاجیکستان,هتل های تاجیکستان,,
ارسال توسط سورنا

 



ادامه مطلب...

تاريخ : دو شنبه 30 خرداد 1390برچسب:مارماریس,غواسی,اژه,دریای اژه,,
ارسال توسط سورنا
ارسال توسط سورنا
آخرین مطالب

صفحه قبل 1 2 3 4 صفحه بعد

آرشیو مطالب
پيوند هاي روزانه
امکانات جانبی